Olot invertirà nou mil sis-cents euros per millorar el seu tram de la carretera de Riudaura

Avança una obra molt esperada, l’asfaltatge del tram d’Olot de la carretera de Riudaura. L’Ajuntament olotí invertirà més de nou mil sis-cents euros en la millora del ferm. Un arranjament que arriba després de diverses demandes, sobretot dels veïns de Riudaura, que transiten per aquesta la via per arribar a la capital garrotxina.

Aquesta és una mostra del mal estat del tram de la carretera de Riudaura que correspon a l’Ajuntament d’Olot. Els veïns del municipi riudarenc i el propi ajuntament havien fet fins ara diverses reclamacions al consistori olotí perquè hi actués. Per això han rebut positivament la notícia, ja que molts veïns de Riudaura hi transiten diàriament per anar a treballar o a comprar a la capital garrotxina.
El mes de febrer l’Ajuntament d’Olot i la Diputació de Girona van signar un conveni per realitzar les obres de millora, que s’acaben d’adjudicar. Olot assumirà l’arranjament del tram d’uns 500m2 que comença a l’altura dels pisos Garrotxa en direcció Riudaura, i l’actuació tindrà un cost d’uns nou mil sis-cents euros. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Josep Vilanova i està previst que comencin al setembre. Un cop acabada aquesta fase la Diputació assumirarà l’asfaltatge total de la via, amb una inversió de 13.000 euros.