La Unió Esportiva Olot guanya el primer partit de la pretemporada contra l’Escala (0-3) i ja espera l’Espanyol

La Unió Esportiva Olot va guanyar dissabte el primer partit de la pretemporada; els de Martin Posse van superar L’Escala per 0 a 3, amb gols de Toril, Iván Guzmán i Argi en pròpia porteria. El proper test dels olotins serà aquest dimarts contra l’Espanyol a l’Estadi Municipal.

Bona estrena de la Unió Esportiva Olot, en el primer partit que disputa la nova plantilla. Els garrotxins van vèncer l’Escala per 0 a 3, en un partit que va quedar vist per sentència a la primera mitja hora. L’anotador del primer gol de l’Olot 2017/2018 va ser una de les darreres incorporacions de l’equip: Alberto Toril va empènyer al fons de la xarxa una passada de la mort de Bigas, quan tot just corria el minut 8. Deu minuts més tard, Iván Guzmán també es va estrenar amb la samarreta olotina: l’extrem va aprofitar una pilota morta dins l’àrea per fer el segon gol del matx. El tercer arribaria després de la mitja hora de joc: el defensa de l’Escala Argi va marcar en pròpia porteria després d’una centrada del mateix Guzmán. L’Escala van mostrar una bona actitud per disputar el partit, però la qualitat i el ritme de joc olotí van decantar l’enfrontament. Després del partit contra l’Escala, la Unió Esportiva Olot inicia una setmana de tres partits. El primer serà aquest mateix dimarts, a les vuit del vespre, amb la visita de l’Espanyol a l’Estadi Municipal d’Olot.