Una vintena de joves del Casal dels Infants de Badalona participen en un camp de treball a Olot

L’Ajuntament d’Olot i l’associació Casal dels Infants col·laboren per oferir un camp de treball a joves en situació social vulnerable. Durant una setmana, els nois i noies, d’entre 16 i 20 anys, faran tasques de neteja a la Moixina i condicionaran el nou local de l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona d’Olot.

Una vintena de joves del Casal dels Infants de Badalona fan un camp de treball a Olot i realitzen tasques comunitàries amb l’Institut Municipal d’Educació i Joventut i l’Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona d’Olot.  Els nois i noies tenen entre 16 i 20 anys i passaran una setmana a la comarca. Una de les tasques és la neteja dels aiguamolls de la Moixina, amenaçats per flora invasora.

Els joves també condicionaran el nou local de l’agrupament escolta i valoren positivament l’experiència. L’Ajuntament d’Olot ha signat aquesta setmana un conveni de col·laboració amb el Casal dels Infants, una associació creada el 1983 a Barcelona per a donar noves oportunitats a joves en situació social vulnerable.