El Nàstic de Tarragona torna a escollir la Garrotxa per fer-hi part de la seva pretemporada

La Garrotxa torna a acollir la pretemporada d’un equip de la Lliga de Futbol professional d’Espanya. Per segon any consecutiu el Nàstic de Tarragona ha escollit les instal·lacions esportives de la comarca per dur a terme la preparació física prèvia a la disputa del curs oficial.

Bon clima, tranquil·litat i terrenys de joc perfectes: són els elements que busca qualsevol equip professional de futbol a l’hora d’afrontar la preparació de la temporada oficial. El Nàstic de Tarragona ha trobat a la Garrotxa el seu lloc per dur-hi a terme una part de la seva aclimatació al curs regular. És la segona vegada consecutiva que l’equip grana fa la pretemporada a la comarca, on s’hi estaran una setmana: aquest cop, l’entrenador Lluís Carreras duu a terme els seus exercicis a les instal·lacions del Joanetes Club de Futbol, un equipament rodejat d’un ambient ideal pels futbolistes.

El Nàstic espera que aquest cop no hagin de patir per salvar-se a la Segona Divisió, un objectiu que els jugadors confien en complir. El proper divendres, l’equip tarragoní disputarà un partit amistós contra la Unió Esportiva Olot a l’Estadi Municipal, a partir de les set de la tarda.

x