Payola bat de nou el rècord d’Espanya júnior de socorrisme aquàtic en 200 metres obstacles als World Roller Games

La socorrista aquàtica garrotxina Núria Payola va aconseguir batre el rècord d’Espanya júnior en 200 metres obstacles. L’esportista del SOS Sant Joan va rebaixar en més d’un segon l’anterior registre, situant la nova marca als 2 minuts, 14 segons i 77 centèsimes.

El passat cap de setmana es va disputar a Polònia els World Games, un esdeveniment que agrupa molts esports no olímpics i busca els millors representants de cada país. El socorrisme forma part d’aquest grup de disciplines que no entren en uns jocs moderns, però a la Garrotxa hi ha una de les millors especialistes d’aquest esport a tot l’estat espanyol. És Núria Payola, del SOS Sant Joan, que va prendre part del campionat amb la selecció estatal i va aconseguir batre el rècord nacional júnior dels 200 metres obstacles.

Payola va aconseguir un temps de 2 minuts, 14 segons i 77 centèsimes, un registre que va rebaixar en un segon l’anterior marca, establerta per ella mateixa. A partir d’ara la santjoanenca té la mirada posada al campionat d’Europa júnior, la fita més important de l’any que es disputarà del 4 al 10 de setembre a Bèlgica.

x