La Unió Esportiva Olot s’enfronta al RCD Espanyol a les 8 de la tarda a l’Estadi Municipal

Unió Esportiva Olot Estadi Municipal

Aquest dimarts la Unió Esportiva Olot completarà un dels partits de la pretemporada més exigents dels que estan programats a la seva agenda. A les 8 de la tarda es veurà les cares amb el RCD Espanyol, el vuitè classificat de la Primera Divisió la temporada passada.

L’Estadi Municipal d’Olot es prepara per un dels partits més esperats de la pretemporada. La Unió Esportiva Olot rebrà la visita del RCD Espanyol aquesta tarda, a les 8. Després de completar el primer partit a l’Escala amb victòria per 0 a 3, els olotins s’enfrontaran a un conjunt de la Primera Divisió, l’exequip de l’entrenador de l’Olot, Martín Posse.

Tot i ser pretemporada pels jugadors de la Unió Esportiva Olot un partit d’aquestes característiques pot generar una motivació afegida. Segons Posse cal fer un partit seriós i competitiu però vigilant amb les lesions. Amb les recents arribades de Nacho Pérez i Alberto Toril els garrotxins han reforçat la davantera. El conjunt es prepara per un partit de pretemporada especial, tant pels jugadors com pels aficionats de la Unió Esportiva Olot.