Els Xerrics d’Olot fan història a la diada castellera de Salt

El cap de setmana passat es va viure una històrica jornada castellera a Salt. Per una banda, els Marrecs es van convertir en la primera colla de 9 de les comarques gironines. I també va ser una data important pels Xerrics d’Olot, que van aconseguir igualar el seu millor resultat fora de casa.

El 23 de juliol va marcar un abans i un després en la història dels Marrecs. Per la Festa Major de Salt, van descarregar un tres de nou amb folre. És la primera colla gironina que ho aconsegueix. Els Xerrics d’Olot també van deixar el llistó ben alt a la diada. Van assolir el seu millor resultat jugant fora de casa descarregant un tres de set, un quatre de set amb agulla i un quatre de set.

Els Xerrics arrodoneixen amb aquesta nova fita el seu 15è aniversari. Es tracta del millor inici de temporada de la seva història. Ara la colla olotina carrega piles. Tornaran a finals d’agost amb els ja tradicionals assajos a la fresca i per tornar-se a enlairar ben amunt per les seves dues dates més importants: per les Festes del Tura i Sant Lluc.