Deu joves garrotxins viatjaran a Finlàndia per participar en un intercanvi del programa Erasmus +

Des de fa 4 anys el Servei de Joventut del Consell Comarcal de la Garrotxa participa en diversos programes d’intercanvi internacional. Gràcies a un d’ells deu joves garrotxins descobriran Finlàndia i analitzaran els programes de participació per a joves que s’hi porten a terme.

Què tenen en comú els joves finlandesos, polacs, belgues i catalans? Un grup de deu nois i noies de la Garrotxa ho comprovaran a partir d’aquesta mateixa setmana. Participen en un intercanvi internacional del programa Erasmus Plus a Finlàndia, que els portarà a Helsinki i Kahala. L’objectiu és conèixer les dinàmiques de participació juvenil que porta a terme cada país, i intercanviar experiències. Aquests dies els participants preparen la seva estada a l’Oficina Jove de la Garrotxa. El seu viatge comença aquest divendres i fins el 4 d’agost els permetrà descobrir, al costat d’una trentena de joves de Bèlgica, Finlàndia i Polònia, què fan altres països europeus per als joves.