L’alcalde de La Vall d’en Bas respon les acusacions dels empresaris sobre la variant

L’alcalde de la Vall d’en Bas respon als empresaris de la comarca que el van acusar de posar pals a les rodes al projecte de la variant. Lluís Amat defensa l’opció d’un carril per banda després de l’acte conjunt que van protagonitzar diverses associacions empresarials a favor de la infraestructura aquest dilluns.

La variant segueix portant cua. Diverses associacions empresarials van signar dilluns un nou manifest reclamant la urgència de la variant i defensant el seu desdoblament en un acte unitari. Durant la presentació del manifest, van carregar contra l’alcalde de la Vall d’en Bas, Lluís Amat, d’encallar la situació i per rebutjar el doble sentit per banda.

Mentre que les quinze associacions d’empresaris del manifest reclamen el desdoblament per raons funcionals i de seguretat; Amat referma la seva posició d’un carril per banda per mantenir el patrimoni natural i les activitats econòmiques del territori. Amb tot, precisament, a finals de juliol, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, visitarà la Garrotxa per anunciar els terminis de construcció de la infraestructura.