Olot en Comú difon la feina feta des de l’oposició a través de diversos vídeos

Olot en comú ha presentat avui el matí la nova estratègia de comunicació per fer visible la tasca feta des de la seva entrada a l’Ajuntament, ara fa dos anys. Es tracta de vuit vídeos que aniran penjant progressivament al portal Youtube.


Olot en Comú va entrar per primera vegada a l’Ajuntament a les eleccions del 2015 i fa balanç dels dos anys a l’oposició. El grup municipal ha impulsat una nova estratègia de comunicació per donar a conèixer la feina feta. La formació penjarà fins a 8 vídeos al portal Youtube i els difondrà a través de les xarxes socials. La voluntat dels comuns ha estat, segons el seu portaveu, de fer una oposició constructiva. Fins ara, han presentat fins a 22 mocions i 17 han estat aprovades.

Els dos anys que queden de mandat, la formació vol centrar els seus esforços en potenciar la rehabilitació d’habitatges de la ciutat. L’altra prioritat dels comuns és incidir en temes d’ocupació i proposen un gran pacte entre empresaris, treballadors i administracions per reduir l’atur i fomentar l’economia social.