Repararan el teulat de la llar d’infants de les Fonts d’Olot abans d’iniciar de nou el curs escolar

Olot ha d’arreglar el teulat de la llar d’infants de les Fonts abans no comenci el curs escolar. S’havia fet malbé part de la coberta i al sostre havien aparegut degotalls. Les reparacions tindran un cost de més de 20.000 euros.

Fa deu anys que veia la llum la llar d’infants de les Fonts d’Olot, un equipament per a 90 infants que en el seu moment va permetre doblar la capacitat de places existents a la capital garrotxina. Ara el consistori necessita fer-hi una actuació important: s’ha d’arreglar la coberta, perquè havien aparegut degotalls a l’edifici després dels darrers episodis de pluja.

La llar d’infants de les Fonts estarà en obres durant un mes, i s’espera que les obres estiguin enllestides abans d’arrencar de nou el curs escolar. En l’actuació es treballarà en el voladís de la façana posterior del centre, situat prop de la riba del Fluvià. La reparació té un cost de prop de 23.000 euros, que es trauran del fons de contingència de l’Ajuntament d’Olot.