La primera fase de les obres a la residència Sant Jaume s’enllestirà aquesta tardor

residència Sant Jaume

Les obres de millora de la residència de l’antic Hospital Sant Jaume han avançat favorablement des que van començar a la primavera. Està previst que la primera fase, centrada en la renovació de la cuina i en la construcció d’unitats de convivència, estigui enllestida aquesta tardor. Aquest dimarts en el marc de Sant Jaume es va organitzar una visita per veure l’estat de les obres.

La residència Sant Jaume vol ser pionera pel que fa a la qualitat de vida de la gent gran i la convivència dels seus residents. En aquesta línia s’està reformant la primera planta del centre, amb millores a la cuina i creant diverses unitats de convivència per als residents. Les obres també inclouen una sala polivalent, on els usuaris podran portar a terme les seves activitats diàries.

Una altra millora és la terrassa que s’està habilitant a la part interior de les instal·lacions, un espai que podran gaudir els 64 residents del centre. La primera fase de la reforma estarà enllestida aquesta tardor i té un cost de 441.000 euros finançats per la pròpia Fundació Antic Hospital Sant Jaume i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del conveni amb La Caixa.

La totalitat del projecte, previst pel 2019, està pressupostat en més de 3 milions d’euros i vol fer de la residència Sant Jaume un espai on els usuaris no perdin els seus hàbits quotidians. Aprofitant la festivitat de Sant Jaume, després del recorregut per les instal·lacions, es va organitzar al pati de l’antic hospital un dinar per a residents i treballadors.