La Unió Esportiva Olot arrencarà el seu camí a Segona Divisió B a Alacant, davant l’Hércules

La Unió Esportiva Olot ha conegut avui al migdia el calendari de partits de la temporada 2017/2018 al grup 3 de Segona Divisió B. El debut serà el diumenge 20 d’agost a Alacant, per enfrontar-se a un històric, i exPrimera, com l’Hércules.

Els alacantins van quedar 7ens la passada temporada, ben a prop de la promoció. El primer partit a l’estadi municipal haurà d’esperar fins la segona jornada quan un altre equip amb molta història visitarà Olot. És el cas del Centre d’Esports Sabadell. Amb els arlequinats vindrà Felipe Sanchón, que ha estat a l’òrbita olotina aquest estiu. Les Festes del Tura conclouran amb festa grossa i partit de l’Olot. El Real Zaragoza Deportivo Aragón coneixerà la festivitat olotina, ja que el diumenge 10 visiten la capital de la Garrotxa. Els derbis davant els gironins seran d’hora. A la jornada 5 l’equip de Martín Posse visitarà el Peralada-Girona B i a la 10 el Llagostera-Costa Brava.