La Unió Esportiva Olot deixa una gran imatge en la derrota davant l’Espanyol (0-4)

L’Estadi Municipal d’Olot va viure ahir el partit de pretemporada entre la Unió Esportiva Olot i l’Espanyol. Els blanc-i-blaus es van mostrar superiors als garrotxins, i van guanyar per 0 a 4. Més de 2.000 espectadors van veure el partit al mateix camp.

Un rival de categoria per estrenar-se davant l’afició garrotxina: la Unió Esportiva Olot va jugar aquest dimarts a l’Estadi Municipal contra l’Espanyol, en partit de pretemporada. Tot i la diferència de categoria, els visitants van haver d’esperar a la segona meitat per sentenciar el matx. Al primer temps, els de Martin Posse van voler sortir amb pilota des de darrere, associant-se constantment i duent a terme una alta pressió. Però malgrat les intencions de Guzmán i Marc Mas, l’Espanyol es va avançar al marcador gràcies a Granero: era el minut 37 de joc. Ja a la segona part, es va estar a punt d’empatar el matx; Toril no va culminar la seva ocasió, i just després Leo Baptistao feia el 0 a 2, superant per baix a Ginard al minut 63. El mateix Baptistao va fer el tercer de la nit, al minut 72, arrodonint una gran nit a Olot davant els gairebé 2.200 aficionats presents al camp. Just abans del xiulet final arribaria el quart i definitiu gol del partit, obra de Puado. El proper enfrontament de la Unió Esportiva Olot serà divendres, a les set de la tarda contra el Nàstic de Tarragona. El partit es disputarà a l’Estadi Municipal, i la taquilla anirà en benefici de Càritas Garrotxa.

x