Promouen una activitat per a conèixer, comprar i menjar al Mercat d’Olot

Conèixer, comprar i menjar al Mercat d’Olot . Aquesta és la nova proposta dels placers, amb el suport de Dinàmig i la col•laboració de l’empresa Educart. Consisteix en una visita guiada que finalitza amb un sopar de productes de la plaça.

El recorregut comença a les portes de la Plaça Mercat d’Olot. Els participants, tot descobrint els secrets de cada parada, compren els productes que més tard podran degustar. Musclos, botifarra, secret ibèric… dels productors de proximitat que s’apleguen al Mercat olotí.

Ahir al vespre es va fer una primera prova d’aquesta activitat que tindrà continuïtat durant la temporada, per grups d’un mínim de deu persones. Una manera diferent de descobrir la ciutat i la seva gastronomia. Els productes adquirits van de la plaça al restaurant la Cuina del Mercat. Mentre els visitants fan un recorregut pel centre de la ciutat, els cuiners prepararan el sopar. La taula ja està parada per acabar el vespre amb un bon sopar de productes amb DO olotina.