Aproven una moció per a la conservació de les fonts d’Olot

A l’apartat de mocions del ple de l’Ajuntament d’Olot d’ahir, tots els partits van fer les seves demandes. L’equip de govern va presentar una moció per a la modificació del sistema de repartiment entre els consistoris catalans dels fons procedents de la taxa turística. Aquest punt es va aprovar amb el suport d’Esquerra i els vots en contra de la resta de partits. Hi va haver unanimitat en l’aprovació de tres mocions més. Una de l’ACAC, de suport al Correllengua, la del grup municipal de la CUP de suport al poble rifeny i per últim la d’Olot en Comú, que va proposar millorar i conservar les fonts públiques de la ciutat. D’altra banda l’equip de govern va tombar la moció d’Esquerra Republicana que demanava fer una diagnosi dels immobles i locals comercials buits del nucli antic.