Carles Belda, Sanjosex i Els Tranquils, els plats forts dels concerts ‘D’aquí estant veig una estrella’ de Riudaura

La música tradicional torna a Riudaura aquest cap de setmana amb els concerts ‘D’aquí estant veig una estrella’, organitzats pel Grup de Recerca Folklòrica de la Garrotxa i l’Ajuntament del poble. Avui actua el grup Els Tranquils i demà Carles Belda i Sanjosex. La singularitat de la festa, com cada any, són els Cantadors de Riudaura, que tornaran a cantar des dels balcons.

Aquest cap de setmana, la Plaça del Gambeto de Riudaura es tornarà a emplenar de música tradicional. Les cançons del grup Els Tranquils i de Carles Belda i Carles Sanjosé són el plat fort de la 12a edició del programa ‘D’aquí estant veig una estrella – cançons i tonades tradicionals de Riudaura’.

Avui a les 9 del vespre tindrà lloc novament el Sopar de cantadors amb l’actuació del grup d’Osona Els Tranquils. Dissabte actuaran Carles Belda i Sanjosex amb la proposta Càntut, un treball on recuperen cançons de tradició oral de les comarques gironines i que ja ha rebut diversos premis. Però, sens dubte, la singularitat de l’espectacle rau en els Cantadors de Riudaura. Veïns del poble, una vintena, tornaran a cantar cançons ben a prop de les estrelles, des dels mateixos balcons de la plaça.