L’empresa Anglada Partners gestionarà el bar del Montsacopa

Al ple d’ahir també es va adjudicar el servei del bar que s’ubicarà al cim del volcà Montsacopa. El gestionarà l’empresa Anglada Partners, l’ única que s’ha presentat finalment al concurs públic. Un fet que no ha agradat a alguns partits de l’oposició.

Les recents millores al fortí del volcà Montsacopa dónen un valor afegit a l’únic volcà que es troba al centre de la ciutat. Un atractiu que es completarà, segons el projecte del consistori, amb la posada en funcionament d’un bar. Després que l’empresa guanyadora del primer concurs renunciés a gestionar-lo, ahir va passar per ple l’adjudicació del segon. La guanyadora va ser l’empresa Anglada Partners, amb una proposta d’esmorzars saludables. Olot en Comú, que ja havia mostrat anteriorment la seva oposició a ubicar un bar al cim del volcà, ahir va posar de manifest el seu desacord amb el concurs.

Igual que la CUP, que fins i tot va acusar d’irregularitats l’equip de govern. Esquerra, de la seva banda, va demanar que es tinguéssin en compte els accessos al volcà, si cal, amb una ordenança específica. La previsió és que el servei de bar entri en funcionament a partir de la tardor.