El servei d’autocaravanes del Càmping les Tries d’Olot registra 400 usos des del seu inici tot i la falta de senyalitzacions viàries

Des que es va posar en servei el passat mes d’abril, el servei d’autocaravanes del Càmping Les Tries ha rebut el pas de 400 vehicles. Els resultats satisfan les previsions de l’equipament. De moment, només falta instal•lar els senyals indicatius als espais públics d’Olot.

L’obertura del servei de retirada d’aigües brutes per autocaravanes al Càmping Les Tries el passat mes d’abril va rebre una quarantena de vehicles, només per setmana santa. Tres mesos després de la seva posada en funcionament, aquesta xifra ha superat els 400 vehicles, una quantitat que compleix les perspectives del mateix Càmping quan va obrir el servei per canviar les aigües de les caravanes. D’aquestes, la meitat d’autos han pernoctat a Les Tries.

Des de la seva entrada en funcionament, la informació per accedir al servei s’ofereix des de les diferents oficines turístiques de la Garrotxa. De totes maneres, abans de finals de juny Olot havia de col•locar les senyals viàries que dirigissin les caravanes al càmping, una intervenció que de moment encara no s’ha produït. En aquest sentit, es suposa que la xifra registrada podria haver estat major.

Actualment, a la Garrotxa hi ha dos punts de retirada d’aigües brutes de les autocaravanes. Al mateix mes que va entrar en funcionament l’àrea del càmping també es va posar en marxa l’equipament instal•lat a Besalú, que en el que portem de juliol ha registrat 45 usos.