El mag Sanyes guanya la primera edició del Talent Volcànic d’Olot Televisió

Talent Volcànic

El talent show d’Olot Televisió va arribar ahir a la final. Una última edició amb moltes emocions i, sobretot, actuacions de gran nivell.

El mag Sanyes es va emportar la primera edició del Talent Volcànic en una final molt ajustada. Els segons classificats, en Pol i en Dani, es van quedar ben a prop d’emportar-se els 500 euros que MRW entregava com a premi. Va ser un programa molt complet, va haver-hi crossfit, kangoo jump, màgia, balls urbans i cant. Com no podia ser d’una altra manera, el jurat va rebre també la seva votació quan es va animar a pujar a l’escenari a mostrar les seves virtuts. Joel Plà va ser l’encarregat d’anunciar el guanyador, en representació d’MRW, en un dels moments àlgids del programa. L’altre, possiblement, quan en Pol i en Juanca van improvisar un ball urbà anomenat loking. L’emissió del Talent Volcànic, tant per Olot Televisió com pel Dial 159 de Movistar+ serà al setembre, després de Festes del Tura.