L’Olot es desinfla els últims 20 minuts i encaixa una maneta del Nàstic (0-5)

Unió Esportiva Olot

La Unió Esportiva Olot va caure divendres per 0-5 davant el Gimnàstic de Tarragona a l’Estadi Municipal. Els de Martín Posse van completar uns bons 65 minuts, però van anar de més a menys i van acabar encaixant una maneta dels tarragonins.

Unió Esportiva Olot

Per tercer estiu que l’Olot i el Nàstic de Tarragona s’enfronten en un partit de pretemporada solidari en benefici de Càritas Garrotxa. El partit començava amb un avís del Nàstic. Poc després ocasió pels olotins, un xut des de la frontal d’Héctor Simon per poc no acaba al fons de la xarxa. Al minut 9 Emaná faria honor al seu dorsal posant el 0-1 al marcador, l’únic gol de la primera part. Cap a la mitja hora de partit Nacho Pérez estaria a punt d’empatar amb un xut llunyà. Amb el 0-1 s’arribava al descans. A la represa el partit va perdre fluïdesa i va guanyar contacte físic. Com per exemple el xoc entre Zahibo i Barnils, que va acabar amb un petit trau pel jugador de l’Olot. A partir d’aquí els tarragonins van agafar la iniciativa i van començar el seu recital. Al 76′ Brugui feia pujar el 0-2 aprofitant una passada de Rayco. 6 minuts després arribaria el tercer dels grana, Manu Barreiro empenyia la pilota després d’una jugada personal de Pol Valentín. Al 84′ el Nàstic faria el quart, obra d’Ivan de Nova. I al 89′ Barreiro repetiria arrodonint la maneta del Nàstic.

En el tram final de partit es va notar el desgast dels homes de Martín Posse que venien de jugar amb l’Espanyol dimarts i la presència de juvenils a l’alineació. Partit que serveix a la Unió Esportiva Olot per seguir treballant el seu projecte i a Càritas Garrotxa per recaptar fons per la seva entitat.