La Vall de Bianya és un dels municipis amb més reserves de turisme rural de l’estat

Vall de Bianya

Segons un estudi d’un portal centrat en la promoció de turisme rural a Espanya, Clubrural.com, Girona és la tercera província amb més afluència de visitants de tot l’estat. L’estudi destaca la Vall de Bianya com un dels tres pobles de la demarcació gironina més demandats en l’àmbit del turisme rural.

La Vall de Bianya és un dels municipis més atractius de l’estat per una estada de turisme rural. És la conclusió que es desprèn d’un estudi centrat en la promoció d’aquest tipus de turisme a Espanya. El portal Clubrural.com afirma que Girona és la tercera província amb més reserves. Pel que fa a municipis de la demarcació els que encapçalen la llista són la Vall de Bianya, Sant Feliu de Buixalleu i Cornellà del Terri.

Els propis turistes valoren la tranquil·litat de la Vall de Bianya i un cop venen acostumen a repetir. Segons els serveis turístics bianyencs, el municipi manté una certa regularitat de reserves durant les 4 estacions de l’any. En aquestes dates d’estiu l’ocupació es troba entre el 95 i el 100%.

x