L’església de Santa Eulàlia de Begudà celebra els 900 anys de la seva consagració

església de Santa Eulàlia de Begudà

La missa dels 900 anys, la presentació del llibret i el ball dels capgrossos i gegants de Begudà han estat els actes principals de l’aniversari de la consagració dels nou segles de l’església de Santa Eulàlia de Begudà.

Aquest diumenge s’ha celebrat a l’església de Santa Eulàlia de Begudà la Missa dels 900 anys de la consagració d’aquesta església garrotxina. La celebració ha estat presidida pel Bisbe de Girona, Monsenyor Francesc Pardo. Santa Eulàlia va ser consagrada el gener del 1118, i aprofitant la Festa Major de Begudà se n’ha fet la commemoració.

L’acte ha continuat amb la presentació del llibret dels 900 anys de l’església escrit per Maria Vidal. Una peça que recull la feina de diversos historiadors, anècdotes i cerimònies viscudes a l’església de Santa Eulàlia. El ball dels cabeçuts i els gegants de Begudà ha acabat de completar la celebració.