El ‘D’aquí estant veig una estrella’ fa brillar Riudaura amb Sanjosex, Carles Belda i els cantadors riudarencs

D'aquí estant veig una estrella

La dotzena edició del ‘D’aquí estant veig una estrella’ va tornar a omplir la plaça del Gambeto de Riudaura de públic i de música tradicional. A banda dels Músics de Riudaura, Carles Sanjosex i Carles Belda van portar el projecte ‘Càntut’.

La plaça del Gambeto va ser per 12è any l’escenari del concert ‘Dàquí estant veig una estrella’. Els Cantadors de Riudaura van encetar la nit des dels tradicionals balcons de la plaça acompanyats pels nens i nenes del casal d’estiu. Els Músics de Riudaura van continuar el concert, fent sonar cançons com els Goigs a Sant Climent.

Carles Sanjosex i Carles Belda van portar al poble garrotxí el projecte ‘Càntut’, reconegut amb el Premi Enderrock al millor disc de folk del 2017. Un any més la vetllada va servir per difondre el patrimoni musical de Riudaura i per donar veu i vida a les cançons tradicionals.