131 joves d’arreu del món participen a la desena edició del Workshop Internacional dels RCR

RCR Arquitectes s’han convertit en un reclam. Més de cent joves d’arreu del món passaran el mes d’agost a Olot per a formar-se al seu estudi. El Laboratori Barberí organitza fins el 18 d’agost la desena edició del Workshop Internacional RCR, que compta amb 5 tallers I una exposició i un cicle de conferències a l’Hospici obert a tothom.

Avui comença la desena edició del Workshop Internacional RCR a l’Espai Barberí, la seu dels arquitectes del Pritzker 2017.  131 joves d’arreu del món, d’entre 25 i 34 anys, la majoria graduats, vindran a formar-se a la Garrotxa. Aquest any han augmentat les sol·licituds per participar-hi.

Des del 31 de juliol fins al 18 d’agost, s’organitzen tres tallers d’Arquitectura i Paisatge, d’Audiovisual i Fotografia i d’Escenografia i dos programes de Dansa i Disseny Gràfic. Tots els cursos giraran al voltant d’un tema: l’espai. Un dels exercicis que hauran de fer els participants té a veure amb Olot. Hauran de pensar com integrar tres edificis emblemàtics amb el centre de la ciutat, creant un “triangle verd museístic”.

El Workshop Internacional va arrencar fa 10 anys amb el taller d’Arquitectura i Paisatge. Al llarg d’aquests anys, s’hi han sumat 4 cursos més i comptarà amb un nou cicle de conferències obert al públic.

x