Identificats dos joves per fer grafits al carrer Sant Pere Màrtir d’Olot

Divendres la Policia Municipal d’Olot va fer pública la identificació de dos joves mentre estaven pintant grafits al centre d’Olot. La bretolada els podria costar una multa superior a 700 euros, a més de les despeses de neteja de la paret, que també hauran d’assumir.

Els fets van passar la matinada del divendres 21 de juliol. La Policia Municipal va localitzar dos joves, veïns d’Olot, que passejaven pel centre de la ciutat suposadament amb esprais de pintura i va seguir-los la pista a través de les càmeres de seguretat.

Aquesta és la pintada que van fer al carrer Sant Pere Màrtir. Va ser llavors quan la Policia va enxampar els joves in fraganti, va poder identificar-los i comissar-los els esprais. Segons l’Ordenança de Civisme s’exposen a una multa de 750 euros. A més els joves hauran d’assumir les despeses de neteja de la paret de la casa on van fer la pintada. La Policia investiga si els nois podrien ser autors de bretolades com aquesta en altres punts d’Olot. Els agents detecten sovint grafits fets sense autorització que embruten l’espai públic.