La UE Olot queda eliminat de la Copa Catalunya en perdre 2-0 contra el Palamós a la primera ronda

La Unió Esportiva Olot va perdre ahir 2 a 0 contra el Palamós i no podrà jugar la segona ronda de la Catalunya. Els jugadors de Martín Posse van dominar bona part del joc i en moltes ocasions van posar a prova el porter rival, Albert Quintanas, antic company de files a l’Olot. Tot i així, els garrotxins no van tenir encert. Un primer gol matiner de David Cano, al minut sis de partit, va fer mal al plantejament de la Unió Esportiva Olot. El jugador rival Bonaventura va sentenciar el partit a les seves acaballes, al minut 87. L’Olot ha acusat el desgast físic de tots els enfrontaments disputats durant la setmana passada. El proper partit amistós serà contra el Figueres. No el jugaran dimecres, com s’havia anunciat inicialment, sinó dijous, a les vuit del vespre, a Vilatenim.