L’agost ve acompanyat d’una onada de calor que farà enfilar els termòmetres

La previsió meteorològica està marcada per una onada de calor. El pic màxim serà dijous amb valors de podrien arribar als 40ºC a poblacions com Mieres. Avui la xafogor i la calor ja ha fet acte de presència i un equip d’Olot Televisió ha sortit al carrer a parlar amb els que conviuen amb les altes temperatures a diari.

Comença l’agost i com és habitual en aquestes dates, la calor i les altes temperatures són la tònica general d’aquests dies. Enguany, tot sembla que anirà en aquesta línia, i és que el mes d’agost arriba acompanyat d’una onada de calor. El pic més alt s’espera dijous amb temperatures que podrien arribar als 40ºC a Mieres.

Els que més en pateixen les conseqüències són les persones que treballen a ple sol, com per exemple els paletes, que han de seguir una sèrie de recomanacions per a poder portar a terme la seva feina. En determinades ocasions si és necessari s’atura l’obra una estona. Segons la previsió meteorològica amb aquesta onada de calor es poden assolir les temperatures més altes d’aquest estiu. Divendres i dissabte la calor seguirà sent protagonista.