Les Planes d’Hostoles tramet la seva indignació per les notificacions sobre la revisió cadastral al ministre d’Hisenda i al delegat del Govern espanyol

Com a alcalde de les Planes, Eduard Llorà ha enviat al Ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, i al delegat del Govern espanyol, Enric Millo, una carta de protesta per com s’han tramès les notificacions dels expedients de la revisió cadastral. L’alcalde es queixa de les dates que s’han triat per enviar aquestes notificacions.

Mitjançant una carta al ministre d’Hisenda i al delegat del Govern espanyol, l’alcalde de les Planes d’Hostoles ha volgut deixar clara la indignació de l’Ajuntament que encapçala per les dates triades per enviar les notificacions de la revisió cadastral. Els veïns de les Planes han rebut les notificacions durant els últims cinc dies de juliol. Les possibilitats que tenen per enviar al·legacions i reparar algun tipus d’incorrecció durant els propers 15 dies són molt minses, ja que, com l’alcalde apunta a la seva carta, les dates del mes d’agost són judicialment inhàbils. El batlle ho considera un acte de mala fe deliberada, deslleialtat amb el contribuent i nocturnitat amb traïdoria envers la ciutadania. Segons Llorà, aquesta actuació deixa en evidència l’Estat de dret.

L’alcalde de les Planes d’Hostoles no espera resposta per part del govern espanyol. Tot i així, espera que la reclamació se sumi als greuges que Catalunya, segons apunta en l’escrit, pateix a mans d’un Estat opressor i sempre obstinadament contrari als interessos dels ciutadans catalans.