750 nens i joves participen a les activitats d’estiu del Club Natació Olot

Un any més i des de finals del mes de juny, el Club Natació Olot organitza nombroses activitats d’estiu orientades a nens i joves. En aquesta ocasió i quan encara queden 4 setmanes pel final de les activitats, ja s’ha superat el nombre d’inscrits de les darreres edicions.

750 nens i joves participen aquest estiu al casal del Club Natació Olot. Les activitats organitzades pel CN Olot van des dels cursets de natació, waterpolo, tennis i la pràctica d’altres esports, noves propostes com el pàdel i les activitats dirigides amb música, sortides i propostes de caràcter més lúdic.

Per aquest any el CN Olot va presentar una nova proposta per a joves de 13 a 14 anys anomenat DRAC’s, amb el principal objectiu de fer que els joves puguin compaginar activitats esportives amb altres més lúdiques, solidàries i socials tot formant part de la seva organització i autogestió.

El Club Natació Olot agraeix a tots els participants per escollir un any més les propostes d’estiu organitzades per l’entitat olotina i també vol reconèixer a tot el personal, monitors, responsables, tècnics, administració la seva dedicació i professionalitat per fer que aquesta activitat es pugui desenvolupar any rere any amb èxit.

x