La Fundació d’Estudis Superiors amplia la seva oferta formativa per aquesta tardor

La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot ha signat un acord amb PIMEC, la patronal de les pimes catalanes per tal d’acollir a la capital garrotxina part de la seva oferta de cursos subvencionats. Fins a final d’any se n’han programat dos un de xarxes socials i un altre d’habilitats directives.

L’acord entre la FES i PIMEC permet ampliar l’oferta de formació que ja s’està oferint a la Garrotxa i valer-se dels recursos de formació contínua per a treballadors en actiu. Pel que fa als recursos econòmics arriben subvencionats pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya, cofinançats pel Fons Social Europeu. Fins a final d’any s’han programat dos cursos, un de 30 hores de xarxes socials en el que es treballarà l’estratègia a seguir en plataformes com Facebook, Twitter, Linkedin o Pinterest i començarà el 19 de setembre. L’altre curs d’habilitats directives serà de 20 hores i anirà dirigit a càrrecs intermedis o petites estructures i tindrà lloc el mes de novembre. Els cursos de PIMEC S’afegeixen a l’oferta formativa anual que programa la FES. Des de gener a juliol del 2017 s’han registrat 422 matrícules distribuïdes en 35 cursos.