L’Ajuntament de Sant Joan Les Fonts realitza una sèrie d’actuacions de millora a l’església de Santa Eulàlia de Begudà

Església de Santa Eulàlia de Begudà

Coincidint amb els 900 anys de l’església de Santa Eulàlia de Begudà, l’Ajuntament de Sant Joan Les Fonts ha portat a terme una sèrie d’actuacions en aquest temple romànic. Les obres han estat realitzades per la brigada del consistori i han tingut un cost d’uns 4.300 euros.

L’Ajuntament de Sant Joan Les Fonts ha portat a terme diverses actuacions a l’església de Santa Eulàlia de Begudà aprofitant que enguany ha celebrat els 900 anys de la seva consagració. La majoria dels treballs s’han centrat en la façana de l’església, posant especial èmfasi en el paviment que condueix a l’interior del temple, que es trobava molt deteriorat. Uns treballs estètics però també necessaris pel que fa a l’accessibilitat a l’església.

Per altra banda s’han rejuntat els escalons d’accés a l’església i al cementeri, s’han arreglat les parets laterals en més mal estat; i s’ha sorrejat amb pols de marbre la façana de sota el porxo amb l’objectiu de netejar les impureses de la paret. En definitiva, unes actuacions que rejoveneixen aquesta emblemàtica església garrotxina.