Pere Ribes, acompanyat del periodista Joan Maria Pou, serà el pregoner més jove de la història de les Festes del Tura

Pere Ribes

Enguany les Festes del Tura tindran el pregoner més jove de tota la seva història. Es tracta de Pere Ribes, olotí d’onze anys, col·laborador de Ràdio Olot i invident de naixement. L’acompanyarà el periodista esportiu de RAC1 Joan Maria Pou.

Pere Ribes, olotí d’onze anys serà el pregoner de les Festes del Tura més jove de la història. Cec de naixement, el seu desig és ser periodista esportiu i de fet ja exerceix aquesta professió com a col·laborador a Ràdio Olot.

El 51è pregoner de les Festes del Tura està començant a preparar l’actuació que representarà el dia del pregó, el 6 de setembre, amb un acompanyant de primera categoria: el periodista de RAC1 Joan Maria Pou. Un acte que de ben segur tindrà un format de transmissió esportiva. Joan Maria Pou va conèixer a Pere Ribes al programa ‘Islàndia’ de RAC1 el passat febrer, i el va convidar a retransmetre el Trofeu Joan Gamper que es disputarà aquest dilluns al Camp Nou. Dimecres 6 de setembre al vespre, tots dos, encetaran les Festes del Tura 2017.