Detenen un home per conduir temeràriament i accidentar-se sota els efectes de l’alcohol a La Vall de Bianya

Vall de Bianya

L’estiu és una època de l’any que comporta un flux de vehicles constant a les carreteres catalanes. La Garrotxa no n’és una excepció i els últims dies s’han produït diversos successos.

Aquest dilluns els Mossos D’esquadra adscrits al sector d’Olot van detenir un veí de Barcelona com a presumpe autor de dos delictes contra la seguretat viària. L’home de 60 anys va ser detingut a la carretera N-260, al terme municipal de la Vall de Bianya, després de xocar amb una senyal. En fer-li la prova d’alcoholèmia van comprovar que el conductor quadruplicava el màxim permès, amb un resultat d’1,11 mg d’alchol per litre d’aire expirat. Aquest dimarts va passar a disposició judicial i actualment es troba en llibertat amb càrrecs.

Segons els Mossos aquest dimarts van aturar una motocicleta per efectuar-li una denuncia i era un home que tenia el permís de conduir retirat judicialment i en conseqüència va ser detingut. Per aquest mes d’agost, els Mossos recomanen extremar la precaució al volant i demanen a la població que si detecten situacions anòmales ho comuniquin al 112.

Per altra banda la Policia Municipal d’Olot ha tramitat una denúncia al titular d’un vehicle que circulava amb el seu vehicle a 104 km/h a la carretera de Riudaura. Els fets van passar aquest dijous a 3/4 de 9 del vespre en un tram en que la velocitat màxima permesa és de 50 km/h. El conductor haurà de pagar una multa de 600 euros i se li retiraran 6 punts del carnet.

x