El Banc de Sang i Teixits impulsa una nova campanya de donacions de sang a la Garrotxa

El Banc de Sang i Teixits fa una nova crida per la donació de sang. Avui i demà, es podrà donar sang a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Dilluns a la tarda, els equips es traslladaran al casal del Pla de Dalt.

A l’estiu les donacions de sang baixen un 30%. Però els hospitals catalans continuen necessitant 35.000 donacions per poder atendre tots els pacients. Per això, el Banc de Sang i Teixits fa una nova crida.
Durant tres dies, s’inicia una nova campanya de donacions a la Garrotxa. Comença avui a la tarda, a les 4 fins les 9 del vespre a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Dissabte segueix de les 10 del matí fins a dos quarts de 2 del migdia i de les 4 a dos quarts de 9. Finalment, dilluns els equips es traslladen al casal del Pla de Dalt, on els voluntaris podran donar sang de les 6 de la tarda a les 9. La sang caduca i calen donacions diàries per atendre els pacients i cobrir emergències.