L’AMPA de l’escola Castanyer impulsa la col·locació d’una font al pati

Els pares i mares de l’Escola Castanyer de Sant Joan les Fonts treballen per millorar les instal•lacions del centre. S’acaba de col•locar una font al pati dels més petits. Ho ha impulsat l’AMPA de manera coordinada amb el professorat i l’Ajuntament del poble. Ho ha finançat l’empresa Olot-Net.

L’AMPA de l’Escola Castanyer posa el seu granet de sorra per millorar les instal•lacions del centre. Han aconseguit una font al pati dels més petits, ja que, fins ara, no n’hi havia cap. L’empresa de Sant Joan les Fonts Olot-Net ha finançat la font, que ha estat col•locada per la brigada del poble a finals de juliol. No és l’única millora que està impulsant l’AMPA. Abans de començar el curs, volen instal•lar un rocòdrom al pati i també pintaran parets del recinte amb l’ajuda de l’Escola d’Art d’Olot. Totes aquestes actuacions les financen empreses de la comarca. Al mes de juny, els pares i mares ja van pintar les tanques de l’escola.

x