La Festa Major d’Oix acull el tradicional Campionat de Botifarra amb 44 jugadors i jugadores

Campionat de Botifarra

Un altre dels pobles de la Garrotxa que ha estat de Festa Major aquest cap de setmana és Oix. Dissabte van celebrar el tradicional Campionat de Botifarra amb una cinquantena de participants.

El poble d’Oix s’ha vestit de gala aquest i el passat cap de setmana per celebrar la seva Festa Major. 22 parelles i per tant 44 jugadors i jugadores van participar al Campionat de Botifarra d’Oix. L’esdeveniment fa uns quaranta anys que se celebra i es disputa coincidint amb la Festa Major d’aquest poble garrotxí.

La memòria i la capacitat de deducció són habilitats importants a l’hora de jugar a la botifarra. La festivitat d’Oix va continuar amb un espectacle de Màgia a càrrec del Mag Nani, el correfoc amb els Diables del Croscat i el concert de Tortellinis i Hora del Joglar.