El primer Torneig Rural Volei Vall compta amb una cinquantena de participants

Volei Vall

El Torneig Rural Volei Vall va veure la llum dissabte a Sant Esteve d’en Bas. La competició s’ha impulsat des del consistori de la Vall d’en Bas amb l’objectiu de reviure l’esperit dels tornejos que s’havien organitzat en anteriors estius al pavelló.

Les instal·lacions del Club Esportiu Sant Esteve d’en Bas van acollir la primera edició del Torneig Rural Volei Vall. Una cinquantena de jugadors repartits en 7 equips van participar al torneig que va començar a les 10 del matí i va acabar pels volts de les 9 del vespre. Amb un dissabte molt calorós va caler tenir una mànega a prop per ruixar als participants.

El torneig va ser impulsat per l’Ajuntament de la Vall d’en Bas i des de l’organització esperen donar-li continuïtat. Esport, germanor i bon ambient van ser els elements principals del primer Torneig Volei Vall.