Un home mor mentre intentava arrencar el cotxe a Sant Privat d’en Bas

Un home de 59 anys i veí de Girona va morir ahir a la tarda al sector de Can Turó, a Sant Privat d’en Bas, atropellat pel seu propi cotxe. L’accident mortal es va produir mentre intentava arrencar el vehicle empenyent-lo.

Ahir a primera hora de la tarda un home de 59 anys i veí de Girona va morir mentre intentava arrencar el seu cotxe empenyent-lo prop de l’aparcament d’un restaurant de Sant Privat d’en Bas. S’investiguen les causes de la mort. Segons testimonis, l’home havia dinat al restaurant juntament amb la seva dona. En voler marxar de l’aparcament, van veure que el cotxe no s’engegava. Van voler arrencar-lo empenyent-lo per la carretera a tocar del pàrquing. L’home empenyia la cabina al costat del volant, amb la porta del conductor oberta, mentre que la dona ajudava empenyent el cotxe per darrere. El vehicle hauria agafat velocitat en arribar a un marge i es va precipitar fins a un tancat. L’home va quedar atrapat entre la porta i el xassís del cotxe després que la porta impactés contra un arbre. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís quan faltaven sis minuts per a les 4 de la tarda. Fins als lloc dels fets s’hi van traslladar tres dotacions de la policia catalana, tres dotacions i l’helicòpter de rescat amb efectius del Grup d’Actuacions Especials i el Grup d’Emergències Mèdiques dels Bombers de la Generalitat, a més de dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques. Una grua va treballar en la retirada del vehicle.

També ahir a la tarda, hores després de l’accident mortal, a Olot, a la cruïlla de l’Avinguda de Girona i el carrer Remense, dos vehicles van veure’s implicats en un accident de trànsit. Els dos cotxes van col·lidir després que un d’ells s’incorporés a la via principal. L’incident va succeir al voltant de les 7 de la tarda i va provocar dos ferits lleus, els dos ocupants d’un dels dos vehicles. Els dos joves van ser traslladats a l’Hospital d’Olot i Comarcal per rebre tractament pels cops a les lumbars i a les cervicals, de caràcter lleu, provocats per l’accident.