El mercat setmanal d’Olot ha viscut aquest dilluns el primer dia de canvis d’ubicació provocats per la reforma del Firal

El mercat setmanal del dilluns viu el primer dia de canvis d’ubicació obligats per la reforma del Firal. Les parades de fruita i verdura del Firal petit s’han integrat al passeig d’en Blay juntament amb la resta de parades del sector de l’alimentació, com era previst.

Les que miraven al Firal petit, avui han encarat els taulells al passeig d’en Blay, formant un total de tres fileres. Totes les parades d’alimentació se situaran a la plaça Balmes el proper setembre, quan s’iniciïn els treballs al cor del Firal. Les parades que es trobaven al Firal petit esperen amb paciència. A alguns paradistes, la nova ubicació provisional els és beneficiosa perquè poden deixar el camió just darrere de la parada. La resta, els que ja fa anys que vénen al Firal, estan a l’expectativa per veure com respondran els clients a la Plaça Balmes. Edurne Bordas, una paradista de fruita i verdura ecològiques, ha dit a Olot Televisió que li agradaria que totes les parades de producte ecològic se situessin juntes a la nova ubicació, per tal de fer-se més visible al client.

Les parades que fins ara venien roba al Firal petit, per la seva banda, s’han traslladat al carrer de Bolòs, donant continuïtat a les parades del sector ubicades al Firalet. Aquest dilluns, tant a paradistes com a clients els ha tocat adaptar-se als canvis.