Dimecres 16 es posen a la venda de les entrades de les comèdies de Festes del Tura

Dimecres vinent es posen a la venda les entrades per a les dues comèdies que es podran veure al Teatre Principal per les Festes del Tura. Es poden comprar al mateix Teatre i a Can Trincheria o bé, a la pàgina web d’Olot Cultura. Les obres són ‘Chefs’ i ‘Homes, la comèdia musical’ i es representaran el 8 i el 9 de setembre respectivament.

Dues comèdies per no parar de riure. ‘Chefs’ i ‘Homes, la comèdia musical’ són dues propostes d’Olot Cultura per veure durant les Festes del Tura. A partir del dia 16 es posen a la venda les entrades. La primera de les funcions serà el divendres 8 de setembre, a les 9 del vespre. La companyia Yllana interpretarà Chefs, una obrea de teatre gestual, on els els protagonistes se’n riuen dels cuiners estrella. La trama gira al voltant de les maniobres d’un xef reconegut que malda per trobar la inspiració i mantenir les estrelles del seu restaurant. El dia següent, el dissabte 9 a 2/4 de 10, es representarà ‘Homes, la comèdia musical’, un muntatge de Sergi Belbel i Carol López, inspirat en una obra de les T de Teatre. La peça és una reflexió sobre què suposa ser un home o una dona avui en dia, a partir de relats curts i de situacions quotidianes. Compta amb la música de Marc Parrot. Les entrades es poden comprar al Teatre Principal d’Olot, a Can Trincheria o a través del web d’Olot Cultura.

x