L’equip femení de la Unió Esportiva Olot s’estrena demà a l’Estadi Municipal contra el Barça

La Unió Esportiva Olot va presentar ahir els quatre equips de futbol femení que tindrà a partir d’aquesta temporada. Mai abans hi havia hagut un equip femení a la ciutat. Les jugadores sèniors s’estrenen a l’Estadi Municipal aquest dimecres a la tarda i contra unes rivals de luxe: l’equip de primera divisió del Barça. L’entrada és gratuïta i des del club animen als aficionats i aficionades al futbol a emplenar el camp.

La Unió Esportiva Olot aposta pel futbol femení. És la primera vegada que s’impulsa des del club. És un projecte ambiciós i amb projecció, que ha estat possible gràcies a les noves instal·lacions del Morrot, on entrenaran i es disputaran els partits. Per començar, ja hi haurà quatre equips. D’aquesta manera, el club vol consolidar el futbol base femení.

Una setantena de nenes i noies ja s’han inscrit. Encara hi ha temps per apuntar-s’hi. Confien que els equips femenins facin augmentar el nombre de socis i més gent s’animi a venir al camp. Les esportistes jugaran als camps del Morrot, però en ocasions especials també trepitjaran l’Estadi Municipal. Precisament, aquest dimecres a 2/4 de 7 de la tarda, l’equip sènior femení, de 2na divisió territorial, s’enfrontarà contra les jugadores del Barça. L’entrada serà gratuïta i se sortejaran camisetes dels dos equips.