La vitrina d’estiu de l’Arxiu Comarcal, dedicada a la videografia de la Garrotxa

La vitrina d’estiu de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa se centra en mostrar i recollir les produccions audiovisual vinculades a la comarca. En total, s’han recollit fins a una setantena de DVD’s, que daten des del 2001 fins a l’actualitat.

L’Arxiu Comarcal de la Garrotxa dedica la vitrina d’estiu a la videografia de la comarca. Des de l’Arxiu han recopilat fins a una setantena de produccions, vídeos i documentals, que daten del 2001 fins a l’actualitat, vinculats a la Garrotxa. La mostra aplega DVD’s editats per institucions, associacions, empreses i particulars. Els interessats en les peces, les poden veure-les a l’arxiu mateix. L’espai ha anat recopilant al llarg dels anys tot aquest material i espera ampliar la seva col•lecció. Fins el 29 de setembre el públic pot visitar l’exposició.