L’Ajuntament de Santa Pau inicia els tràmits per ampliar l’escola Joan Maragall

escola Joan Maragall de Santa Pau

El col·legi públic Joan Maragall de Santa Pau preveu pel curs 2018-2019 un nombre d’alumnes superior al que l’escola pot acollir. En aquesta línia l’Ajuntament de Santa Pau està treballant per realitzar una expansió de l’escola en uns terrenys contigus. El Departament d’Ensenyament ha començat a fer la redacció de l’ampliació.

escola Joan Maragall de Santa Pau

L’escola Joan Maragall de Santa Pau està experimentant un augment d’alumnes els darrers anys, és per això que ha sol·licitat una ampliació al Departament d’Ensenyament. El consistori no vol recórrer més als barracons per donar cabuda als més de 130 alumnes que preveuen pel curs 2018-2019.

L’Ajuntament de Santa Pau ja ha iniciat els tràmits urbanístics i jurídics per obtenir la cessió dels terrenys, a hores d’ara propietat d’un veí de Santa Pau. El Departament veu l’ampliació necessària i ja hauria començat a elaborar el dibuix de l’expansió. Les obres tindrien lloc l’any 2018 sense afectar el funcionament de l’escola, habilitant el perímetre de seguretat pertinent.