L’ampliació de l’escola Les Escomes de Sant Jaume de Llierca no començarà aquest any després que l’empresa adjudicatària s’ha fet enrere

ampliació escola Les Escomes Sant Jaume de Llierca

Els diferents projectes relacionats amb l’escola de Sant Jaume de Llierca van a diferent ritme. L’obra de millora dels accessos, que ha de millorar l’entrada del centre i connectar-lo amb els espais del seu entorn segueix els terminis fixats i és previst que finalitzi al setembre, coincidint amb l’inici de curs. L’ampliació de l’escola, en canvi, haurà d’esperar. L’empresa a la qual se li havia adjudicat el treball no s’ha vist capaç d’emprendre’l.

La Generalitat li ho acaba de comunicar a l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca. L’empresa adjudicatària dels treballs d’empliació de Sant Jaume de Llierca ha trencat el contracte i no farà la feina. El departament d’Ensenyament impulsa ara un nou procés de licitació per tal que l’obra que havia de portar noves aules i espais per a alumnes i professors pugui començar almenys el 2018.

El que sí que va a bon ritme és l’obra de millora dels accessos al centre, la millora de l’entrada de l’escola i un corredor que ha d’unir-la amb els carrers propers a un mateix nivell i amb el riu i la zona esportiva a través d’un pendent. L’obra va segons el previst i el consistori confia a veure-la enllestida al setembre.

A l’inici del nou curs, els professors del centre educatiu Les Escomes hauran de seguir enginyant-se-les per donar la millor qualitat a l’ensenyament de l’alumnat tot i comptar amb espais reduïts. Els alumnes, tot i així, comptaran amb un millor accés per anar a escola.