La directora general de Noel Alimentària, Anna Bosch, queda finalista del Premi Dona Empresària de CaixaBank

Anna Bosch, directora general de Noel Alimentària, ha estat seleccionada com a finalista del premi Dona Empresària de CaixaBank a la fase territorial de Catalunya. Si guanya el premi a nivell estatal, aspirarà als premis IWEC Awards 2017, que se celebren als Estats Units aquesta tardor.

La directora general de Noel Alimentària, Anna Bosch, és finalista de la fase territorial de Catalunya – amb l’excepció de l’àrea de Barcelona, del Premi Dona Empresària de CaixaBank. Bosch, de Sant Joan les Fonts, és de la tercera generació de l’empresa. L’objectiu dels guardons és reconèixer la trajectòria de dones líders en el món empresarial de l’Estat i avançar en la lluita per la paritat. Bosch ha estat escollida per la direcció territorial de l’entitat, que ha valorat la seva gestió i lideratge i el compromís social de la Fundació A. Bosch en la recerca mèdica infantil.

Després de ser seleccionada, ara, la directiva espera a ser la representant de l’Estat en els premis IWEC Awards 2017, que se celebren a la seu de Microsoft Seatle, als Estats Units, el 14 de novembre. Si finalment és triada com a representant, competirà des de Seatle amb 40 empresàries més, vingudes de 20 països d’arreu del món.

x