Els treballs a l’espai d’Olot on hi havia l’edifici de Can Saus continuaran fins després de Festes del Tura

A Olot la reforma del Firal manté el focus d’atenció de les obres impulsades des de l’Ajuntament, si bé el consistori continua treballant en les petites millores que han d’embellir el Nucli Antic. Després de l’enderroc de l’edifici de Can Saus, queden encara petites actuacions per ordenar el sector a tocar del Santuari del Tura.

L’enderroc de l’antic edifici de Can Saus ha contribuït a esponjar un sector que a peu pla ofereix una nova i millorada vista del Santuari del Tura. Els treballs aquí no han acabat. Els arranjaments continuen al carrer Proa fins a Clivillers. Al lloc on hi havia l’edifici enderrocat s’hi habilitarà una petita zona d’esbarjo. El que també falta per fer és l’acabat de la façana que quedava a tocar de l’edifici derruït. L’acabat de la façana de l’edifici veí s’acabarà passada la festa major. L’Ajuntament té previst finalitzar l’adequació del petit espai de descans i els treballs al carrer Proa abans de l’inici de les Festes del Tura.