L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa estrena el compte d’Instagram @hospiolot

Compte d'Instagram hospiolot

L’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa estrena compte d’Instagram. El centre sanitari compartirà les fotografies que li enviïn els seus usuaris o visitants amb l’objectiu de fer-lo més proper i de desvincular l’hospital de connotacions negatives.

@hospiolot és el nou compte d’Instagram de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Enguany el centre sanitari olotí també ha estrenat pàgina web i perfil de Twitter. Des de l’hospital volen que l’Instagram sigui participatiu. És a dir, que hi apareguin fotografies de personal, usuaris i visitants.

Des del centre sanitari consideren que l’entorn de l’Hospital d’Olot convida a fer fotografies, i de fet dins la ubicació Avinguda Països Catalans la gent ja penjava instantànies a l’aplicació Instagram. Un pas més de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa per construir un centre sanitari més actiu socialment i proper.