Olot Motor creu que els nous punts de càrrega de vehicles elèctrics de la ciutat incentivaran les vendes

Nissan Olot Motor disposa d’un dels tres punts de càrrega de cotxes elèctrics que hi ha a la ciutat. L’Ajuntament n’instal·larà pròximament dos més. Des de Nissan Olot consideren que la mesura potenciarà l’interés per aquests vehicles.

Nissan Olot Motor aposta pel vehicle elèctric. De fet, disposen d’un dels tres punts de càrrega de cotxes d’aquest tipus que hi ha a la ciutat. Ara, l’Ajuntament d’Olot n’instal·larà dos més entre finals d’any i principis del 2018. Des de Nissan Olot creuen que els nous punts potenciaran l’opció pel cotxe elèctric. Nissan Olot calcula que cada setmana uns 8 vehicles es carreguen a les seves instal·lacions. Reconeixen que el parc encara és reduït, però també que cada vegada més gent s’interessa pels cotxes elèctrics. L’Ajuntament d’Olot disposa d’un cotxe elèctric i en consten gairebé uns deu més a la ciutat.

x