El partit d’homenatge a Abel Solé enfontarà l’Olot contra el Girona aquest divendres a les 7 de la tarda

La Unió Esportiva Olot disputarà un altre amistós de primera categoria aquest divendres a les 7 de la tarda a l’Estadi Municipal. Serà contra el Girona FC i tindrà un rerefons molt especial pel club: l’adéu al capità, Abel Solé.

L’Olot rep aquest divendres el segon equip de la categoria d’or d’aquesta pretemporada, el Girona FC. El partit es disputarà a les 7 de la tarda a l’Estadi Municipal i servirà per acomiadar el jugador amb més partits a les espatlles de la Unió Esportiva Olot, Abel Solé.

Amb un total de 12 temporades i 437 partits, Solé va superar el mite dels anys 80, Martí Gratacós, que en va jugar 419. Exceptuant dos anys a les files del Peralada (del 2004 al 2006), Abel Solé ha completat tota la seva trajectòria a l’Olot, esdevenint un mite del club, lluint el braçalet de capità i exercint com a tal.

Al seu palmarès destaquen 5 ascensos de categoria, dos títols de Tercera Divisió, 1 títol de Primera Catalana i 1 títol de Preferent. L’any del seu comiat no podia acabar de millor manera, assolint l’ascens i deixant l’Olot al seu cim futbolístic fins al moment, la Segona Divisió B. Un rival de Primera Divisió, per homenatjar un capità de primera categoria. L’Olot rep la visita del Girona divendres a les 7 de la tarda a l’Estadi Municipal. Es tracta d’un partit homenatge, dedicat al jugador amb més partits de la Unió Esportiva Olot, Abel Solé.

x